Translate

Bakom Dolda Ansikten - Personalia

Det finns så mycket florerande lögnaktig rappakalja kopplat till den här boken och vilka den kan tänkas beröra. Lägger därför ut texten från kapitlet, Personalia från boken, Bakom Dolda Ansikten, som beskriver personerna ur den satirpolitiska kriminalthrillern.

Bokens innehåll och personer är som jag skrivit tidigare, fiktion och skapade från en blandning av sinnesintryck, livserfarenheter och läsning, från både litteratur och förekommande diskussioner från anonyma och icke anonyma signaturer på Internet.

Cathrine Falhlgren som tydligen förutom två stycken av mig polisanmälda förtalsinlägg, ett före bokens framkomst och ett efteråt nu även skapat en flik med "tokskallar" inkluderande mig på nätet för att få pluspoäng av Jämställdisterna och sverigedemokraterna, vars lobbyister arbetar på det sättet, att de anonymt smutskastar och sprider förtal om hederliga människor. Frågan är hur tusan människor kan var så urbota korkade att de röstar på ett sådant parti med så grovt ohederliga arbetsmetoder och sålunda låga värderingar. Skrämmande.

Cathrine Fahlgrens sista grova förtalsinlägg lade hon upp helt ur luften när jag sade till Joakim Ramstedth att sluta trakassera mig på Dagens Juridik. Ni förstår ju att en sådan människa har ingen logik, utan blir du utsatt för en sådan person kan det komma när du minst anar det, som i det sista fallet när du själv blivit trakasserad av någon helt annan och säger ifrån till den personen. Vissa individer inbillar sig att de kan styra över andra på nätet och lägga sig i sådant de inte har det minsta med att göra!

Och precis som jag skrev på en annan blogg för en tid sedan, att lägga upp ett grovt förtalsinlägg med ett billigt och lågt mobbardrev av fullvuxna män under (Jämställdister), baserat på att någon identifierat sig med en rollfigur i boken blir som att lägga upp ett förtalsinlägg på Astrid Lindgren för att någon har blivit kränkt och identifierat sig med Pippi Långstrump.

Kanske blir det så med folk som inte behöver försörja sig själva utan lever genom andra. Hur kan svenska folket stödja SD med en så låg kvinnosyn vars partimedlemmar får plocka ut hur mycket statsfinansierad lön som helst och inte ens behöver infinna sig i riksdagen. Ett gäng ungtuppar med en låg kvinnosyn.

SD och jämställdisterna värvar även en mängd många gånger naiva kvinnor, som gör allt för att själva få medial uppmärksamhet oavsett om de riskerar förstöra andras liv eller inte. Vad gör man inte för att själv få lite kredit från några anonyma ryggradslösa stackare till lobbyister på sin egen blogg.

Nedan är kopierat från kapitlet personalia.

Personalia

Lisa Severin, 41 år Journalist på Nyhetsbladet, Göteborg, ensamstående, ensamvarg, delad vårdnad om katten Lucas. Föräldrar och syskon. Älskar att aktivt motverka orättvisor och avslöja dåliga oegentligheter.

Minna Lilja, 42 år företagare i Stockholm, med bloggen, En Lilja Online, ensamstående, starkt rättspatos, självständig, syskon och syskonbarn, fler nära vänner samt ett par silverfiskar i badrummet. Lider något av arbetsnarkomani, dock medveten sådan som hon ibland jobbar på att dämpa.

Karin ”Kattan” Fredriksson, 48 år, hemmafru, driver bloggen, Kattan och mina bubblor. Har levt genom män den största delen av sitt liv och är därför en magnifik rövslickare till Jämmerlisterna. Hon har själv aldrig försökt stå på egna ben. Hon sväljer enkelt Jämmerlisternas lögner om andra kvinnor med hull och hår. Skriver under signaturen Kattan är dock begåvad med att skriva under fler andra signaturer när hon vill få utlopp för sin mörka sida och då bland annat under signaturerna,
Gullet, Törnrosa och Sötnos där hon trakasserar andra kvinnor, som hon upplever hotar hennes bloggposition.

Kattan har även en siamesisk anonym skugga efter sig i varje fält där hon kommenterar, som alltid håller henne bakom ryggen och spelar under signaturen Humlan. Möjligen är det Kattan själv som är författaren bakom Humlan. Den sista fungerar utmärkt som ett får, det vill säga följer flocken, eller vänder kappan efter vinden.

Signaturen Humlan kan inte skilja på rätt och fel, så hon hänger gärna ut stulen persondata och deltar i förtal över oskyldiga människor på nätet. Samtidigt som hon spelar god och trevlig hos personer som synts i det mediala rampljuset. Det är betydelsefullt för Jämmerlisterna. Sedan om det handlar om en innehållslös B-skådis från någon dokusåpa har inte så stor betydelse för organisationen.

Niklas ”Nicke” Hammar, 45 år, entreprenör, vän till Minna Lilja. Normal skilsmässa utan bråk, ett barn med delad vårdnad. Lugn och tillhör dem som kan ligga i hängmattan utan dåligt samvete. Inte alls engagerad i politiken, eller händelserna på Internet. Blir dock snart indragen.


Jonte ”Farsan” Raskenstam, 47 år, Försörjning: A-kassa, Hängiven Jämmerlist, Driver bloggen: Farsan. Amatörjournalist, bloggare med kärnämnet, egen vårdnadstvist. Tvisten rör dottern han mist vårdnaden om, på grund av sexuella anklagelser från modern.

Rättshaverist som i likhet med Jämmerlisterna ser feminismen som skäl för alla sina problem. Klammeri med rättvisan och deltar oprovocerat med förtal mot andra kvinnor som en gemytlig känslomässig spänningsavlösare.

Han använder egenkomponerade kvinnliga signaturer på sin blogg, som han själv sitter och skriver bakom. Dessa utropar ofta hur mycket de älskar och håller med honom. Några permanenta kvinnliga signaturer, som verkar flitigt hos honom är signaturerna Malena och Ansan. Även signaturen Trollsan och Humlan ger ofta Jämmerlistiskt stöd, även om de bakom de sista sitter två män. Karin ”Kattan” Fredriksson och Jonte ”Farsan” Raskenstam talar även gemensamt skit om andra kvinnliga bloggare, som Minna med bloggen, En Lilja Online, dock av olika skäl.

Sigge Lindvall, 65 år psykiater och författare till boken Psykopater och pirater. Bokens innehåll kan möjligen vara frukten av det psykologiska begreppet projektion. Jämmerlist och sitter bland annat bakom den kvinnliga signaturen Nässelrosen, där han spelar kvinna eller skriver anonymt utan någon signatur. Signaturen Nässelrosen används flitigt av fler andra Jämmerlister, såsom Tara Bengtfors och Sverker-Olof Nilsen.

Sigge Lindvall använder gärna förtal mot opponenter bakom signaturen Nässelrosen. Han ser de flesta som möjliga psykopater, allt från småbarn till kvinnor. Han känner ett ganska stort förakt mot kvinnor. Något han själv aldrig skulle erkänna för det passar inte riktigt in i hans profession.

Patrik ”Invånare X” Svensson, 54 år med bloggen, Samhällsperspektiv skriver anonymt och som signaturen Invånare X. Han är hängiven Jämmerlist och feministhatare, lojal mot organisationen och backar upp de flesta av deras lögner, då han själv står bakom en del av dem. Han har en torftigare utbildning och kan mestadels, kring det mansgruppen blivit tillsagda att i ett mantramönster föra ut, till yngre kvinnor och naiva människor, som handlar om att det är mycket synd om män och kvinnorna är onda varelser som är dumma mot små pojkar.

Tar gärna till hänsynslösa och elaka pöbeldrev mot opponenter på sin blogg, som han själv aldrig protesterar mot. Ty syftet bakom dem är att få fram en bild av att opponenten skulle vara mycket illa omtyckt. Dock är det flesta påhoppen av många olika signaturer ofta utförda av maximalt två stycken individer, som skriver under en mängd olika signaturer. Det skapar dock en stark obehaglig känsla, för den som blir utsatt för den billiga vuxenmobbningen. Dessutom rimmar det ganska illa för en fungerande demokrati, som hellre borde bestå av motargument och inte fula metoder.


Sverker-Olof Nilsen 46 år, tidigare arbetsmarknadsminister med bloggen AktivtAntik, skriver huvudsakligen bakom sitt alias Wern Eriksson, kan dock även varva bakom den mer aggressiva signaturen Maria, Nässelrosen, eller det ryskklingande namnet Verutchsken. Brinner för att försköna och förminska sexuella övergrepp och påvisa att kvinnor helst vill och behöver vara utan högre studier samt trivs bäst som hemmafruar.

Tar gärna till fula metoder under diskussioner på sin blogg, såsom att förvränga opponentens kommentarer, baka ihop orden, ta meningarna från sitt ursprung och sänka bilden av opponenten under diskussionens gång. Det sker även genom förtal och ogrundade kränkande påståenden, om individen han diskuterar mot. Även han tar till egenproducerade pöbeldrev på sin blogg, där många olika signaturer hanteras av en eller två individer. Dessa drev kommer ofta upp när motargumenten tryter och tankeverksamheten sinat för Sverker-Olof Nilsen.

Lelle Hilling, 39 år, tidigare verksam som psykolog och har idag en lärarroll som limbodansare. Idag arbetar han inte längre inom psykiatrin eftersom han blev anmäld för sexuella trakasserier av fler patienter. Numera driver han tillsammans med Petter Strömqvist en täckmantel i form av en ny ideologisk mansrörelse, som bygger på att män lider mest i samhället, framförallt mycket mer än kvinnorna.

De har inget riktigt effektivt mål med budskapet mer än, mest synd om, vinner. Täckmanteln av jämställdhetsinlägg handlar egentligen om, att dölja mindre moraliska ändamål med starkt kriminella inslag. Lelle Hilling driver idag bloggen Lelle Hilling som en dimridå. Ett populärt tillhåll för Jämmerlister och naiva flickor, som ser hans blogg som en möjlighet att själva få synas offentligt och medialt med egna inlägg. Lelle Hilling väljer varsamt ut de skrivande huvudsakligen naiva och/eller obildade flickorna mot viss naturabetalning.

Likaså Hilling använder odemokratiska debattmetoder, där han stryker bort opponentens kommentarer och lägger till text att kommentaren varit olämplig, lämnar dock kvar författarens namn för möjlighet till ogrundad ryktesspridning, förtal och smutskastning.

Tara Bengtfors, 40 år, doktorand i fysik, de manliga anonyma Jämmerlisternas oskyldiga skyltdocka utåt. Driver bloggen Tara Bengtfors. Skriver bakom samma signatur dock även som signaturerna Hamster, KullaGulla och Nässelrosen, där hon förnöjsamt hotar, deltar i drev och förtal tillsammans med de manliga Jämmerlisterna, mot dem hon uppfattar som ett hot mot hennes egen position på nätet.

Tara Bengtfors deltog i något debattprogram i TV för några år sedan, mest som ett roligt inslag då hon ifrågasatte varför flickor skulle få stöd, ifrågasatte kvinnors, enligt henne uppdiktat påstådda lägre löner och menade att det var lögner att kvinnor inte ville vara hemmafruar. Dessa You-tube klipp från Tv-inslag, med henne synlig en stund, brukar hon kasta upp framför dem hon inbillar sig är lika ytliga som henne själv och därför tror sig ska bli djupt imponerade, eller förhoppningsvis känna sig lägre än henne.

Organisationen ser henne därför som en betydelsefull människa. Hon hanterar Ordenssällskapet Näthararnas import av sexarbetande flickor från Östeuropa till Sverige. Starkt behov av bekräftelse och lyder de män, som slickar henne mest i häcken. Trampar lättsamt på dem som ligger, om de inte kan ge henne fördelar. Duktig nickedocka och backar blint upp de manliga Jämmerlisterna oavsett handlingar. Medlem i partiet, De Svensk Konservativa, med nazistiska förgreningar, där hon gjort sig en vinst av att låna ut pengar till partiet mot extremt hög ränta genom köp av i grunden skattefinansierade valobligationer och likaså skattefinansierad ränta.

Petter Strömqvist, 55 år, teknokrat, har drivit den numera passiva mansbloggen NyttGenus är idag dock verksam, som den kvinnliga signaturen Ninnitossan. Han är aktivt drivande av bloggen Toklandet, som stöttar de påstått förtryckta männen, som sägs stå utan några förmåner alls i samhället, eftersom alla kvinnor i landet fått allt av staten.

Signaturen Ninnitossan vars syfte är att förklara hur kvinnor tänker och agerar, något Petter Strömqvist inte har den ringaste kunskap kring, utan mest leder till att inläggen provocerar andra kvinnor. Petter Strömqvist har klivit bort från rampljuset och väljer idag att skriva anonymt. Liksom Lelle Hilling som blev inbjuden till ett debattprogram i TV vid något tillfälle kring feminismen.
Strömqvist backar dock gärna upp att personlig data, som tagits på olagligt sätt gällande andra människor hängs ut på nätet, blandat med mycket förtal från andra Jämmerlister. Samtidigt skriver han frenetiskt protesterande privat mot att ”storebror” ser dig genom information från datasamhället.

Han har maniskt spridit ut att kvinnor kommer ta över världen i form av ett Amazonia. Känner generellt en stark avund mot kvinnor, som han ser som lata primadonnor. Företagskvinnor känner han stark avsky mot, då han anser att de kvinnorna fått ett helt gratiskoncept utan ansträngning och inbakat direkt från staten i en presentförpackning.

En uppfattning Strömqvist troligen fått, då han självmant både servat och låtit sig styras av sin egen mamma fram till mogen ålder. Strömqvist har därför från början valt att blockera bloggerskan Liljan som är företagare och kryddat det hela med spridda publicerade kommentarer om, att hon betett sig olämpligt och sedan tillsammans med de fanatiska Jämmerlistanhängarna spridit runt, att hon förtalsfullt inte kan bete sig tillräckligt rumsrent för att kunna skriva på deras bloggar.

Sanningen är istället att Liljan själv från början blev påhoppad av Jämmerlister och snabbt såg igenom deras lögnaktiga förtal, om kvinnor i näringslivet och kvinnor allmänt, som Jämmerlistmännen rikligt talade ner med osund upphetsning. De själva hade sedan inte kunskap att bemöta henne, därför blev förtal och blockering en mer lättsam, om än oärlig och ynklig metod att ta till.

Hanne Tutt, 30 år med bloggen, DeafBlindCommunication. Försörjer sig dels genom sin man, dels genom skattefinansierat barn-, bostads och studiebidrag. Har inte utfört många egna handtag i sitt liv och är allmänt bortskämd. Utåt sett en övertygad Jämmerlist som gärna smörjer de manliga Jämmerlisterna för att tillfredställa sitt eget behov av exhibitionism, då hon gärna visar upp brösten för att få snurr på bloggens besöksstatistik. Har en fallenhet att anonymt skriva ut invektiv, mot mer skärpta individer i form av ”Psyko”, ”Troll” eller ”Intelligensbefriad” något hon frekvent delar med fler andra Jämmerlister.

Hon backar även upp Petter Strömqvist förtal om att kvinnor, äldre och mer erfarna än henne, som dessutom kan försörja sig, utan att visa brösten beter sig illa hos Jämmerlisterna. Har gått ut i skånsk press med, att hon är antifeminist och hävdar att hon är vän med Lelle Hilling efter ett par You-tube klipp, där de två samtalar vänskapligt, om att könsrollerna borde gå tillbaka till bondesamhällets traditioner, där kvinnan huvudsakligen var piga.

Dan Holm, 32 år bloggare, högskolestuderande, övertygad jämmerlist och antifeminist. Driver bloggen, Dan Holm. Anser att kvinnor som inte är kvinnligt tysta och passiva, inte heller ska behandlas med respekt från män, vilket han ofta lever ut med egen behandling. Försvarar män som anklagas för våldtäkt då han köpt konceptet att alla kvinnor ljuger kring övergrepp.

Blev mobbad i lågstadiet och känner sig tillsammans med övriga Jämmerlister idag som en starkare människa, ungefär som unga värvade killar till motorcykelgäng när de får uppleva en stark tillfällig gemenskap, tills de börjar ställas hårda obekväma krav på medlemmarna själva. Han var den första att jaga efter och hoppa på tillfälliga kvinnliga besökare på Petter Strömqvist blogg, NyttGenus.

De påhoppen skedde helst i drev tillsammans med andra manliga Jämmerlister, mot den kvinnliga individ som tagit sig in på deras Jämmerlistbloggar i normalt och lugnt diskussionssyfte. Han skriver bakom signaturen Dan Holm, vikarierar dock även som de kvinnliga signaturerna Maria och Ninnitossan, där han tror sig kunna övertyga andra genom, att drygt mästra dem som är mellan 10-20 år äldre än honom själv.

Ödmjukhet och självkritik är begrepp hans mor missade att förklara för honom. Dan Holms förebild är Sverker-Olof Nilsen, med signaturen Wern Eriksson, som tror sig sarkastiskt kunna skälla fram sina egna värderingar, som ett överföringsverktyg och samtidigt vara nedlåtande, oförskämd och trycka ner andra med kriminella metoder, såsom förtal, intrigerande ryktesspridning, hot och tagen information via dataintrång som sedan mixas med förtalsfull smutskastning.

GottNils Svartberg , 35 år grundaren till Piraya Way, manligt kön, driver bloggen ”Trollpackans Suckar” där han skriver som den kvinnliga småbarnsmorsan Trollsan, Pirayaist och jämmerlist, backar upp Jämmerlister med stulet material från privatpersoner, skriver annars anonymt. Specialitet: hacka datorer, dataintrång, kapning av privatinformation och personnummer från individer samt företag.

Backar upp Sverker-Olof Nilsen med signaturen Wern Eriksson på bloggen AktivtAntik och Patrik Svensson, bloggaren med signaturen Invånare X, ägare till bloggen Samhällsperspektiv, med förtal och ryktesspridning kring kvinnliga opponenter. Till sin hjälp har han bland annat Karin,”Kattan” Fredrikssons blogg, Kattans små bubblor, som är ett ypperligt verktyg då hon har många unga och obildade läsare. Förvisso huvudsakligen bestående av sonens tonårskompisar.

Bertil Torstensson, 51 år arbetslös ingenjör, hatar feminister och främst kvinnor. Skild från en yngre kvinna som till slut tröttnade på att Bertil under äktenskapet öppet föredrog att gå på gayklubbar. Driver engagerat skapelsen av nya kvinnliga bloggportaler där han själv sitter och skriver bakom, som Åsa, Maria, Caroline, Sara med flera. Frälst Jämmerlist då han är övertygad om att det bakomliggande syftet bakom gruppen är starkare och kommer nå ett högre mål för samhället. Ett samhälle där endast män sitter på alla maktpositioner.

Av samma anledning är han även medlem i det Svensk Konservativa partiet, som ser alla kvinnor som givna hemmafruar, som annars endast möjligen kan vara arbetandes inom vårdsektorn i landstinget. Även om partiet, De Svensk Konservativa, som har en övervägande majoritet av män idag försöker ge sken av att vilja kvinnor väl, för att vinna mer röster och därmed ges mer skattefinansierade pengar av valberedningen.

Bertil Torstensson drygar ut A-kassan med kriminell verksamhet. Arbetar som så kallad Näthare, det vill säga lockar små flickor till organisationen som en spindel med spindelnät, tror sig kunna forma yngre kvinnor och flickor och föser dem sedan, mot enligt honom deras rätta plats i tillvaron, det vill säga den som finns låst inom hemmets väggar.

Rickard Björk, 49 år advokat, Jämmerlist, driver bloggen, Advokaten, hatar feminismen, moderna kvinnor och har samma mål som övriga Jämmerlister få bort kvinnorna från mäns domäner, mjuka upp sexmoralpaniken, få bort åldersgränsen för sex med barn, stoppa sexköpslagen och tjäna snabba pengar i den undre världen. Tycker att Isa Carlbom är en frisk fläkt som hävdar att barn tycker det är skönt med sex, en tes hon underbygger genom att förvränga en amerikansk avhandling baserad på intervjuer av incestoffer.

Isa Carlbom, 52 år journalist, driver bloggen Isa Carlbom. Specialitet: Försköna sexuella övergrepp på barn. Hon anser inte att dragningen mot barn behöver vara något sjukligt något övriga Jämmerlister på bloggen starkt stödjer, som ofta ryggdunkar och försvarar henne. Gift med en man misstänkt för sexbrott. Trogen påhejare till de manliga Jämmerlisterna när de talar ner kvinnor. Driver en nazistisk tidning. Tycker invandringen är för grov och att de flesta brott begås av utlänningar och tyr sig därför till partiet, De Svensk konservativa liksom Jämmerlisten och fysikern Tara Bengtfors.

Marjo Malkinen, 58 år arbetslös sjukpensionär, en son i fängelse dömd för sexbrott, bloggerska som driver bloggen Marjo Malkinen, Jämmerlist, hängiven skrivassistent åt de manliga Jämmerlisterna. Brinner för att tala ner kvinnor och småflickor till priset av ett par uppmuntrande vänskapliga kommentarer, från de manliga Jämmerlisterna. Sannolikt svältfödd på annan uppmärksamhet.

Marcella Fernandes, 22 år, manipulerad och värvad av Sverker-Olof Nilsen tillika signaturen Wern Eriksson,som utan förfrågan använder hennes fotografi till bloggen, ”Marias små rosa moln”, som Sverker-Olof Nilsen själv skapat och skriver bakom. Marcella får på bloggen ovetandes verka som signaturen Marcella, Jämmerlist och modell för vad kvinnor ska tycka och hur de ska vara.

Många äldre Jämmerlistmän ser henne som den perfekt naiva, dumma, unga, insmickrande och mycket tillmötesgående kvinnan och önskar fler av henne fanns i samhället. Dock får samma män istället nöja sig med att köpa prostituerade, som med några sedlar kan bli minst lika tillmötesgående som Marcella.

Olle Persson, 46 år, Jämmerlist med bloggen Manflop, presenterar sig som gift, rik och pappa till två döttrar och brinner för att sänka feminister, vilket bäst görs genom smutskastning, förtal, förföljelse och drev, dels mot enskilda framförallt framgångsrika kvinnor inom olika branscher, dels mot enskilda kvinnliga krönikörer. Några han känner en stark inre avsky mot, huvudsakligen baserad på avund. Han intrigerar gärna genom att uppmuntra och berömma ett par av de fåtal Jämmerlistkvinnor som finns och samtidigt tala ner alla andra kvinnor.

En arbetsmetod han kopierat från Jämmerlisten Sverker-Olof Nilsen och tillika signaturen Wern Eriksson med bloggen AktivtAntik. Kan ibland dock vara svårt att veta om signaturerna Manflop och Wern Eriksson, med bloggen AktivtAntik inte är en och samma person, på grund av deras likartade karaktärer. Ett vanligt och lömskt sätt av Jämmerlisterna för att inbilla omgivningen, att Jämmerlisterna är många fler, vilket sker genom att skapa flera olika bloggar med olika signaturer, dock ofta med samma författare, samma åsikter samt värderingar än vad som verkligen finns och är fallet.

Maria Persson, 23 år, ett annat av dåvarande arbetsmarknadsministern Sverker-Olof Nilsen med signaturen Wern Erikssons förvärv via nätet. En kvinna som han dragit in i organisationen med löften om publicitet, kändisskap, uppmärksamhet och beskydd. Hon har köpt att de kvinnliga feministerna sägs vara fula, bittra och inte har några meningsfulla tankar. Hon har fått visa upp sig som den kvinna Sverker-Olof Nilsen anser är kvinnans roll i samhället och får därmed belöning i form av assistentarbete för organisationen, där hon respektlöst ska kasta skit på mer skärpta och erfarna kvinnor än henne själv och samtidigt ges förmånen att formligen och bildligt dra tungan i baken på Jämmerlistmännen.

2 kommentarer:

 1. Tack snälla du och kul att du vill vara med! =)

  SvaraRadera
 2. Hej Johanna,

  Klart man måste stötta småbloggare - Bra och kul initiativ av dig!

  Kolla in Johannas blogg, som håller en tävling för mindre bloggare fram till den 15 juni.

  Mvh,
  Charlotta

  SvaraRadera